У прикордонних регіонах Росії зростає невдоволення бізнесу діями військових, – ЦНС

Російський бізнес незадоволений діями Збройних сил країни-агресора, які наражають на небезпеку прикордонні з Україною регіони.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Центр національного спротиву.

Як зазначається, показовою є ситуація навколо Тьоткінського цукрового заводу, розташованого в Курській області, якому за рішенням арбітражного суду Москви відмовили у стягненні з Міноборони РФ збитків нанесені підприємству за перші три місяці з початку повномасштабного вторгнення в Україну.

Тоді потужності підприємства та прилеглі території використовувались Збройними силами РФ та були багаторазово пошкоджені обстрілами, що призвело до збитків на 75 млн рублів. Проте кремлівська влада вирішила не компенсувати власникам знищення майна.

"Бавовна" в Росії

Росіяни часто скаржаться на атаки у своїх прикордонних областях. Так, наприклад, 27 грудня окупанти заявили про нову "атаку дронів" у Бєлгородській області, внаслідок чого загинули солдати.

Перед тим, 19 грудня, губернатор Брянської області заявив аж про три атаки дронів за ранок і звинуватив Україну. Місцеві жителі у соцмережах публікували відео, на яких бути чути вибухи. Чиновники стверджують, що дрони збили, а постраждалих не було.

Також повідомлялося, що 22 грудня росіяни вигадали нову "атаку" на нафтосховище у Брянській області. РосЗМІ стверджували, що безпілотники намагалися атакувати резервуари з паливом.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

Scroll to Top
Догори