В Орловській та Смоленській областях РФ було чути вибухи: нібито збили безпілотники

В Орловській та Смоленській областях Росії було чутно вибухи сьогодні ввечері, 20 січня. У Міноборони РФ заявили про нібито знищення дронів літакового типу.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Telegram міноборони РФ та місцеві паблики.

В оборонному відомстві РФ заявили, що черговими засобами ППО безпілотні літальні апарати було знищено над територією Смоленської та Орловської області. Про пошкодження від падіння непізнаних дронів не повідомляється.

Вибухи в Орловській та Смоленській областях РФ

Нагадаємо, що востаннє про атаку безпілотників на Орловську область РФ повідомлялося 9 січня. Тоді один дрон впав у районі селища Мала Саханка за 5 км від Орла на нежитловий об'єкт, ще два безпілотники впали на об'єкт паливно-енергетичного комплексу, а також на "Ореленерго" в Орлі.

Як повідомляють у мережі, ще один дрон-камікадзе впав біля ФДМ "Мостове Дорожнє підприємство" в Маслозаводському провулку в Орлі. За останніми даними, внаслідок атак БПЛА постраждали троє людей.

Також раніше про атаку безпілотників на Смоленську область повідомляли 26 листопада минулого року. Під атакою був Смоленський авіаційний завод. Ворог стверджує, що всього у бік заводу летіло як мінімум два безпілотники літакового типу. Зазначалося, що один із БПЛА впав на дах одного з цехів заводу та вибухнув. Внаслідок чого було пошкоджено сам дах та балка перекриття. Про постраждалих, окупанти також не повідомляли.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

Scroll to Top
Догори