У мережу “злили” невідому інформацію про MELOVIN: співак звернувся до тих, хто за цим стоїть

У мережу злили особисті дані про співака MELOVIN. Реакція артиста не змусила на себе довго чекати.

Про це пише РБК-Україна (проект Styler) з посиланням на Instagram фіналіста нацвідбору на Євробачення 2024.

Деталі

Так, в одному з Telegram-каналів з’явилися персональні дані виконавця, зокрема, його водійське посвідчення, прописка та індивідуальний податковий номер.

Про це повідомив артист, опублікувавши відповідні скріншоти.

У мережу злили особисті дані про MELOVIN (фото: instagram.com/melovin_official)

За словами MELOVIN, його засмучає не те, що його дані "злили", а те, що люди, які стоять за цим, свідомо порушили Конституцію України та Кримінальний кодекс.

"Прокинувся від цих скріншотів. Що мене засмучує… те, що злили мої дані? Я що, їх ніколи не бачив чи це якась неправда? Ні. Мене засмучує, що люди свідомо порушили 32 статтю Конституції України та 182 статтю Кримінального кодексу. Це єдине", – говорить зірка.

Співак каже, що нація має бути більш усвідомленою та розуміти причинно-наслідкові зв’язки, і нести відповідальність за це.

У мережу злили особисті дані про MELOVIN (фото: instagram.com/melovin_official)

"Що тільки не відбувалось за моє невелике, але насичене життя. І зливали фото інтимних частин тіла, хоча вони виявилися не моїми… а жаль, треба було мої, щоб резонансніше було. У мене завжди питання: щоб що? Це мене якось має зламати? Вам не вистачає любові чи уваги від близьких?", – сказав MELOVIN.

Виконавець порадив недобросовісним людям сходити до психотерапевта і поспілкуватися з ним, налаштувавши свої "таракани у голові".

"Я бажаю вам усередині внутрішнього щастя і любові до себе, тому що коли себе любиш – цим всім не займаєшся", – підсумував фіналіст нацвідбору на Євробачення 2024.

Нещодавно MELOVIN відповів, чи піде на фронт, якщо йому прийде повістка.

Також букмекери дали прогноз, хто буде представляти Україну на Євробаченні 2024.

Scroll to Top
Догори