Атака дронів на Харків: є влучання в житловий будинок, спалахнула пожежа

Російські війська атакували Харків за допомогою ударних дронів ввечері 30 січня. Зафіксовано влучання у житловий будинок, виникла пожежа.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на голову Харківської ОВА Олега Синєгубова і мера Харкова Ігоря Терехова.

Зазначається, що російські окупанти атакували Харків та область за допомогою щонайменше шести ударних безпілотників. Зафіксовано пошкодження цивільної інфраструктури.

Також за даними ОВА, є влучання у приватний житловий будинок в Салтівському районі Харкова, зафіксовані пошкодження в Слобідському районі. Рятувальники ліквідовують пожежу в магазині.

"Пошкоджена виключно цивільна інфраструктура! На цю хвилину – без постраждалих", – наголосив Синєгубов.

Раніше мер Харкова повідомив, про удар "шахеда" по району житлової забудови міста. Він також додав, що виникла пожежа на місті потрапляння.

Обстріл Харкова 30 січня

Близько 16-ї години 30 січня, у Харкові чули серію вибухів під час повітряної тривоги. Тоді Повітряні сили ЗСУ попереджали про загрозу балістики у Харківській області.

Згодом Синєгубов повідомив, що окупанти вдарили по Харківському району. Інформації про жертв чи постраждалих не було.

Також Синєгубов писав, що росіяни увечері обстріляли Золочівську та Малоданилівську громади Харківської області. Зокрема вони били ракетою "Іскандер-М".

Ввечері 30 січня у Харкові знову пролунала серія вибухів. Повітряні Сили ЗСУ повідомляли, що ударні дрони типу "Shahed" в районі Харкова.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

Scroll to Top
Догори