В Ізраїлі стався теракт: щонайменше один загиблий

Вранці в четвер, 22 лютого, на 1-й трасі між Маале-Адумім та Єрусалимом, між розв'язкою Зейтім та контрольно-пропускним пунктом А-Заїм, було здійснено теракт із застосуванням вогнепальної зброї. Одна людина загинула, десять постраждали, одна поранена у тяжкому стані. Трьох терористів застрелено.
Троє терористів, які приїхали автомобілем, вийшли з нього і почали стріляти з автоматичної зброї по машинах, що стояли в пробці під час руху в бік Єрусалиму на 1-й трасі. Двоє терористів було застрелено на місці нападу, невдовзі було знайдено і застрелено третій терорист, який спробував втекти.
В результаті теракту вбито чоловіка приблизно 20 років, постраждали десять осіб, жінка 23 років у тяжкому стані (вона у свідомості), ще четверо поранених у стані середньої тяжкості – жінка 30 років, чоловік 23 років, чоловік 51 року, жінка 52 років, також легко травмовано жінку 59 років, ще чотирьом було надано допомогу для виведення зі стану нервового шоку.

מתי נבין? הניסוי כשל!! פיגוע בכביש 1 ממעלה אדומים לכיוון ירושלים. 3 פצועים אנוש שני מחבלים נוטרלו. המשטרה: ״אנחנו מחפשים אחר נפגעים נוספים״. pic.twitter.com/EGyhvT0pkF — daniel amram – דניאל עמרם (@danielamram3) February 22, 2024

Scroll to Top
Догори