Кубок Стенлі: “Флорида” перестріляла “Рейнджерс” і знову повела у фіналі на Сході

"Нью-Йорк Рейнджерс" удома поступилися "Флориді Пантерз" у п'ятому фіналі Східної конференції Національної хокейної ліги.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на результат поєдинку.

НХЛ, Кубок Стенлі, Східна конфереція, фінал

"Рейнджерс" – "Флорида" – 2:3 (0:0, 1:1, 1:2); серія – 2:3

Шайби: Крайдер, 22:04, Лафреньєр, 59:10 – Форслінг, 28:21, Лунделл, 50:22, Беннетт, 58:08

Після безгольового першого періоду команди взялися до справи в другій 20-хвилинці. Відкрили рахунок "синьосорочечники" – Крайдер елегантно реалізував вихід 1 в 0 у меншості. "Пантерз" швидко відігралися зусиллями Форслінга, який увірвався до вільної зони та кинув шайбу під поперечину.

У середині третього періоду "Флорида" вийшла вперед. Це Лунделл "прошив" Шестьоркіна кидком із лівої зони. А під завісу зустрічі гості відзначилися втретє, коли Беннетт розписався у порожніх воротах "Рейнджерс".

Шайба Лафреньєра з "п'ятака" після передачі Зібанеджада лише підсолодила гіркоту поразки "Нью-Йорка". Тепер кожен наступний матч фінальної серії може стати останнім. Найближчий поєдинок відбудеться в Санрайзі в ніч проти неділі, 2 червня.

"Флорида" близька до другого поспіль виходу до фіналу сезону. Торік "Пантерз" розгромили "Кароліну" в серії Сходу (4:0). Однак, не впоралися з "Вегасом" у великому фіналі, вигравши лише один матч серії.

До слова, напередодні "Едмонтон" удома переграв "Даллас" із камбеком після провального дебюту.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

Scroll to Top
Догори