Зрушення у справі директора – прогульниці в м. Марганець

Ще в 2013 році місто сколихнуло від скандалу неналежного ставлення директора спеціалізованої школи №10 м. Марганця Олени Жадько до виконання своїх посадових обов’язків. Будучи вчителем історії та правознавства в зазначеному загальноосвітньому закладі,

25435311_1178627605601557_2036567258_o
Марганецкий очевидец

Олена Анатоліївна часто довіряла ведення уроків даного предмета старшокласникам, знаходячи в останніх безкоштовну заміну самої себе на час зайнятості, абстрактними від викладацької діяльності, справами. Крім того, О. Жадько, зі слів учнів і вчителів, нерідко була відсутня на робочому місці, не маючи на те поважної причини, іншими словами, просто прогулювала.

Після звернення до правоохоронних органів ще в 2013 році за цим фактом було порушено кримінальну справу №12013040330001212 за ст.. 191 КК України – Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем. Але як згодом з’ясувалось, після втручання дуже впливових поплічників Олени Анатоліївни (ПАПЕРЕДНИКОВ) – справу якимось дивним чином закрили. І ось після втручання Народного депутата України Ольги Червакової справу поновили.   І ось тепер у Марганчан знову з’явилися реальні підстави сподіватися, що справу про прогули розслідують і винні в розкраданні бюджетних коштів понесуть заслужене покарання.

Але виникає багато запитань до начальника поліції Р. Ярового – він також швидко розслідує цю справу, як викрадення комп’ютерів та лавочок, чи буде затягувати як інші справи проти Олени Анатоліївни? Адже напевно рука руку миє… Ми вважаємо, що начальник поліції Яровий Р.В. навмисно виконує тільки те, що йому вигідно. В наступній статті ми розкажемо про розслідування стосовно пана Ярового. З цього приводу ми будемо звертатись до Міністра МВС Авакова А.Б.

27018294_1121535901282556_270606125_o
Марганецкий очевидец
27046387_1121536401282506_490792449_o
Марганецкий очевидец
Це авто було подароване у грудні 2017 Управлінням поліції Дніпропетровської області Марганецькому відділу поліції!  Та в грудні того ж року, було розбите. За кермом був начальник Марганецької поліції який скрив свій злочин, але це інше розслідування…
 

Бо за наявною інформацією в справі про прогули і розслідувати немає чого – там чітко доказано, що пані Жадько була відсутня на робочому місті, отримала заробітню платню і як вчитель, і як директор – а кошти до бюджету не повернула!

Адже в справі є факти і пересування Жадько на поїзді, і проживання в м.Чернігів, і навчання на якихось курсах,де вона отримала сертифікат, і її особисті пояснення, і розмови по телефону…Простих смертних судять і за колосок – а для Олени Анатоліївни розкрадання бюджетних коштів – це малозначна справа.

Мабуть с тих пір Олена Анатоліївна і повірила в свою безкарність – і почались різні діяння – то школу і дітей заморозила: «Регионалка» Жадько рвется к власти в г. Марганец, то потім на підставі цього сфальсифікувала документи по ремонту системи тепло-водопостачання в школі, то вирішила заморозити вже все місто, а потім разом з бандитами та поплічниками розграбувати майно громади тепломережу, то машину подаровану місту продати за безцінь, то на дітях сиротах «нагріти» кишені, то розвалити два комунальних підприємства, а всі роботи віддати поплічникам через фіктивні фірми та багато іншого.

Марганецький осередок ГО «Стоп корупції» буде спостерігати за ходом розслідування та інформувати містян.

ГО «Стоп Корупції» м. Марганець

Scroll to Top
Догори