Дніпровський окружний адміністративний суд скасував догану мера Жадько

IMG_20180322_160151
Марганецкий очевидец

12 червня 2018 року, у місті Дніпро, відбулося чергове судове засідання, на якому окружний адміністративний суд скасував догану, яку було оголошено 06.02.2018 р. начальнику управління праці та соціального захисту населення Хникіна Г.Р. міським головою Жадько О.

Читайте також: Цариця м. Марганець проти висловлювання думки та інформації яка її не подобається!!!

Нагадаємо, через активну позицію, голови ГО «Стоп корупції» Хникіна С.О. у боротьбі з корупцією міського голови, та виконавчих органів міської влади, міський голова вирішила тиснути на його дружину Хникіну Г.Р., яка працює начальником управління праці та соціального захисту населення виконавчого комітету Марганецької міської ради. Незважаючи нате Хникіна Г.Р. на своїй посаді працює більше двадцяти років, і має тільки подяки за плідну роботу, щоб змусити осередок «Стопкор » в місті Марганець, піти на поступки в її корупційних схемах, і відмовились висвітлювати правдиву інформацію про корупцію в міській виконавчій владі, яку очолює пані Жадько. Через постійний тиск, та розповсюдження неправдивої інформації Хникіна Г.Р. звернулась до Дніпропетровського окружного адміністративного суду, за захистом своїх прав, та оскаржити дії міського голови.

P.S. З цього приводу згадуєш слова великого українського письменника Тараса Григоровича Шевченко: Борітеся — поборете! Вам Бог помагає! За вас правда, за вас слава. І воля святая!

ГО «Стоп Корупції» м. Марганець

stopkor.marganets@ukr.net

(066) 634 86 82

Scroll to Top
Догори