Небайдужі Марганчани почали впливати на судові справи…

0_16b690_97b55d4f_orig-width3872-height2592-border0-titledsc_0169
Марганецкий очевидец. Фото: Володимира Садикова

12 червня 2018 року відбулося судове засідання стосовно затримання поліцією машини разом зі спиляною акацією та бензопилами. Завдяки злагодженій роботи прокуратури і поліції міста Марганець, ця справа була взята на особливий контроль. Але так як знищенням здорових і зеленних дерев займається безпосередньо виконком і фірма з міста Нікополя, було вирішено швидко повернути арештоване майно. При чому та фірма, яка працює безкоштовно, займається тільки акацією, і щоб якось компенсувати свою працю забирає собі колоди, нібито на опалення. Інша ж організація, яка теж з міста-побратима вже працює за гроші Марганця, але спилює тільки тополі та інші насадження.

Послуги з озеленення території та утримання зелених насаджень

Суддя Тананайська Ю.А. спочатку хотіла, щоб ця справа пройшла якомога швидше і без розголосу, судове засідання навіть не було анонсовано. Але завдяки присутності небайдужих Марганчан та активістів довелося частково задовольнити клопотання. Машину повернути, а бензопили та колоди акації залишити на території поліції міста Марганець, як речові докази.

Нагадаємо, 06 червня 2018 року, до нас на телефон звернулися небайдужі Марганчани стосовно того, що в парку Ювілейний який на Ворошилівці йде спил зелених дерев. Коли ми виїхали на місце вирубки, а по-іншому ми не можемо цього назвати, вже працювала поліція. Мешканці сусідніх будинків стали на захист паркової зони. Як нам стало відомо, об’єктом знищення стала акація. Група невідомих людей без відповідних документів, ще вчора зайнялася подібним промислом на цій території. На захист шкідників екології приїхали представники влади на чолі з заступником міського голови, нікопольчанином Андрієм Приймаком, які всіляко намагалися пояснити ситуацію, що склалася.

Читайте також: Терпець урвався або зустріч небайдужих Маргачан з екологом з приводу знищення дерев в місті…

Далі правоохоронними органами була арештована машина і відправлена на штрафмайданчик. Завдяки небайдужості Марганчан та рішучим й оперативним діям поліції акція по руйнуванню флори було зупинено.

Марганецький осередок ГО «Стоп корупції» буде і надалі спостерігати за розвитком подій та інформувати містян…

Журналіст: Володимир Садиков

ГО «Стоп Корупції» м. Марганець

stopkor.marganets@ukr.net

(066) 634 86 82

Scroll to Top
Догори