На Дніпропетровщині обурені мешканці перекрили дорогу

Протягом дуже довгого часу жителі нашого міста та прилеглих населених пунктів постійно зверталися за допомогою до місцевої влади, щоб ті посприяли у вирішенні питання стосовно ремонту дороги Марганець-Нікополь, а саме частина траси Н-23. Ця тема повинна була бути цікава і заступникам Жадько, так як ті їздять кожен день по цій трасі додому і на роботу в Марганецький виконком. Це і Приймак, і Маргацька. Але все марно. Ніхто ніколи нікого не чує і всім на все наплювати крім звичайно ж своїх крісел і високих зарплат. Так ось сьогодні 23 червня 2018 року у селище Закам’янка, не витримавши, люди вирішили перекрити цей шлях. Дуже просто почали ходити по зебрі туди і назад, влаштувавши такий собі флешмоб, щоб ті хто відповідає за цей дорожню ділянку звернули на це свою увагу і нарешті то вирішили цю проблему. Що з цього вийшло дивимося відео без коментарів.

Марганецький осередок ГО «Стоп корупції» буде і надалі спостерігати за розвитком подій та інформувати містян…

P.S. Марганецька влада сьогодні теж була присутня в обличчі заступників мера — Міняло Ірини та Маргацької Ольги разом із медіацентром, які захотіли зробити собі черговий піар на проблемі людей.

Наступне відео взяте з соціальної мережі Фейсбук.

Де ви були раніше стосовно цієї дороги?! Чому кладемо асфальт тільки там де живуть свої депутати, такі як Сметанко, Швець… Де ви зараз стосовно вулиці Гідності (колишня вул. Куйбишева)?! Скільки ви будете давати порожні обіцянки і просто не почнете робити ремонт!

ГО «Стоп Корупції» м. Марганець

stopkor.marganets@ukr.net

(066) 634 86 82

Scroll to Top
Догори