Безконтрольність або умисність, або чому в м.Марганець не працює Закон?!

Безконтрольність або умисність, або чому в м.Марганець не працює Закон?!

DSC_0106
Марганецкий очевидец. Фото: Володимира Садикова

Як ми раніше зазначали в своїх статтяхЧи понесуть високопосадовці Марганця відповідальність за знищення стратегічного міста на Дніпропетровщині?,

Ставлениця Вілкула звинуватила у марганецькому холодоморі центральну владу,

Децентралізацією системи опалення по-Жадьковскі та її наслідки…,

На Дніпропетровщині у місті Марганець активісти ГО «Стоп Корупції» викрили процес розкрадання Марганецьтепломережі з боку місцевої влади…,

Активісти “СтопКору” з Марганця під час зустрічі з представником НАБУ передали корупційне досьє на владу міста,

Полиция расследует продажу сети теплоснабжения Марганца никопольчанам,

В місті Марганець заступник міського голови покриває крадіжку комунального майна…,

Марганецькі посадовці провернули аферу десятиліття…,

Прокуратура вимагає в суді визнати незаконними відчуження тепломереж у м. Марганець…

на підставі останніх подій можна дійти висновку, що на території міста під керівництвом мера Жадько та колишнього начальника Марганецької поліції Ярового за участі заступника міського голови Приймака та депутатів Марганецької міської ради Ситника, Бондаренка та Швеця діє організоване злочинне угрупування. Ми обіцяли інформувати Марганчан про хід розслідування та розвиток подій в цих справах.
Ми неодноразово публікували документи, які повністю підтверджують вкрай нахабні дії вищевказаних місцевих «князьків» по розкраданню майна Марганчан та приховуванням цих пограбувань з боку колишнього керівника Марганецької поліції.
З всіх документів чітко видно, як недолугі депутати Марганецької міської ради були причетні до цієї афери. Група злочинного угрупування пролобіювала прийняття рішення про продаж частини майна тепломережі – тобто нашого з вами майна. А спритні високопосадовці під виглядом продажу 14 об’єктів – продали ВСЕ майно цілісного майнового комплексу. До бюджету замість 2 млн. надійшло 1млн. 300 тис. грн.. А майна продали на десятки міліонів гривень

DSC_0045
Марганецкий очевидец. Фото: Володимира Садикова
Котел
Марганецкий очевидец
DSC_0097
Марганецкий очевидец. Фото: Володимира Садикова

– ось вам і зарплата лікарям, і безкоштовний проїзд, і харчування в школах та садочках і багато іншого. Власні кишені цих «особей» для них набагато важливіше – нам розповідали небайдужі Марганчани, як Приймак, Ситник, Бондаренко один поперед одного бігали при дільожці отриманих баришів. Не гербували нічим. Розграбували та продали усе. Зі слів свідків – гроші за вкрадене майно віддавались їм прямо на місці ділюги.
І ось нарешті, за поданням прокуратури позову до господарського суду, суд виніс рішення – позов прокуратури задовольнити,
Визнати незаконним та скасувати рішення Марганецької міської ради № 610-18/VII від 01.12.16р.»Про надання згоди на проведення експертної оцінки майна».
Визнати незаконним та скасувати рішення Марганецької міської ради №768-22/VII від 30.03.17р. «Про надання згоди на реалізацію майна».

Рішення суду

Джерело скріну: Єдиний державний реєстр судових рішень

Виникає багато запитань до слідства – коли всі ці причетні особи будуть на лаві підсудних – адже наявні всі їхні підписи, а деякі посадовці умисно не контролювали ці процеси та допомагали розкрадати.
Доречи, Дніпропетровський окружний суд відмовив в поновленні на посаді пана Ярового.

Ми переконані що посадові особи Марганецької міської ради по справі 12017040330000487 понесуть відповідальність але ми переконані що притягувати потрібно і депутатів Марганецької міської ради які допомогли Жадько і її команді вкрасти комунальне майно територіальної громади міста Марганець як посібників в здійсненні кримінального злочину.
Депутатська більшість на чолі з міським головою увійдуть в історію нашого міста як крадії і умисні злодії.

Марганецький осередок ГО «Стоп корупції» буде і надалі слідкувати за розвитком подій та інформувати містян.

ГО «Стоп Корупції» м. Марганець

stopkor.marganets@ukr.net

(066) 634 86 82

Scroll to Top
Догори