КОЛИ НЕВІГЛАСИ ПРИ ВЛАДІ – ТО МОЖЕ БУТИ БІДА!

92043132_1880627738736231_1854926371470442496_n
Фото з інтернету

Останнім часом спостерігаючи за «розпіареними акціями» поки що міського голови О.Жадько – складається враження, що вона діє за принципом – чим гірше Марганчанам – тим краще їй! Безглузді ляльки по 100 тис.грн., борщі, макарони, пиріжки… Перераховувати можна без кінця! Ось і один з останніх «шедеврів» від міського голови – «джерельна криниця» за 60 тис.грн.

Нажаль міський голова та її оточення мабуть не знають ( або навмисно брешуть), що до таких видів джерел водопостачання пред’являються особливі вимоги ще на стадіях проектування, будівництва, введення в експлуатацію та безпосередньо використанням цих джерел. Всі ці вимоги викладені в Державних санітарних нормах та правилах “Гігієнічні

вимоги до води питної, призначеної для споживання людиною”

(ДСанПіН 2.2.4-171-10). Але для них це напевно надскладний документ…

Але навіщо ж брехати Марганчанам – геологічних та гідрогеологічних досліджень не проводилось (бо про це навіть не згадується), згідно результатів проведених лабораторних досліджень – ця вода є небезпечною для споживання людиною, санітарний паспорт на це джерело відсутній (теж повна тиша). А як що «раптом» ці документи з’являться за підписом керівника санітарно-епідеміологічної служби Ф.Старостенка – правоохоронці з задоволенням нададуть його роботі оцінку!

Але повернемось до лабораторних досліджень – за мікробіологічними показниками, вмісту марганцю, загальній жорсткості, лужності та показниками фізіологічної повноцінності мінерального складу – ця вода є небезпечною!!!

Але це ж не хвилює поки що міського голову О.Жадько! Як схоже і не хвилює керівника санітарно-епідеміологічної служби Ф.Старостенка. 60 тис.грн вже ж «відмиті»!!!

Тому шановні Марганчани – будьте обережні при вживанні цієї «цілющої» води!!!

Сергій Хникін

Scroll to Top
Догори