Позачергова сесія: Жадько отримала більше повноважень, а депутат Хлєбніков образився на реакцію соцмереж…

Сесія від 26.05.202026 травня 2020 року в великій залі засідань Марганецької міської ради відбулася 60-та позачергова сесія. В черзі денній був один проект рішення, який депутати не змогли розглянути 8 травня із-за відсутності кворуму.

Нагадаємо, що суперечки щодо цього проекту рішення викликало бажання міського голови Жадько під виглядом виділення коштів міській лікарні «пропихнути» пункт про наділення повноважень виконкому міської ради розподіляти бюджет міста без участі депутатів, бо пані Жадько все важче і важче збирати депутатів для прийняття підозрілих і лише їй важливих питань. І ось нарешті дочекавшись виходу із самоізоляції депутата Хлєбнікова Д.В. та «плідно» попрацювавши над «позицією» депутата Бобуха О.І. ( буде дуже цікаво розібратись за рахунок яких благ) – сесія відбулась. Вигідне рішення нарешті прийнято – виконком, який складається в більшій своїй частині з підлеглих Жадько, буде тишком-нишком «дерибанити» бюджет.

Перед початком розгляду питання депутат Дмитро Хлєбніков зробив публічну заяву до поліції та вимагав розслідувати його дії у самоізоляції. Але відповідальність за те, що він під час карантину відвідував без маски та рукавичок людей похилого віку 80+ (що є прямим порушенням карантинних вимог) хоче чомусь перекласти на ЗМІ, а точніше на мене, журналіста Володимира Садикова. Цю заяву радісно підтримали деякі депутати – побратими, з якими ось уже п’ятий рік вони приймають як мінімум сумнівні рішення, а подекуди і злочинні, що підтверджено вже не одним судовим рішенням, по яким заведені кримінальні справи, але які чомусь не розслідуються. Більше за всіх цій виставі аплодував депутат Андрій Швець, моральний облік якого відомий на всю країну, якого поліція затримала у листопаді 2017 року біля супермаркету АТБ у нетверезому стані всередині особистого авто і який до речі лише за дивних обставин не поніс відповідальність за керування автомобілем у стані алкогольного сп’яніння, а був притягнутий до відповідальності за цей випадок лише за відсутність водійського посвідчення. Так саме як і за нещасні та смертельні випадки працівників підприємства на посаді заступника голови правління з охорони праці на МГЗК.

Читайте також: Ось таке обличчя депутата…

Нічого, панове поки що депутати та поки що міський голова – осінь не за горами і громада надасть оцінку вашій «діяльності».

Scroll to Top
Догори