Мер м. Марганець О.Жадько рейдернула майно у олігарха Ріната Ахметова…

Жадько
Фото з Мережі

Вже ні для кого не є таємницею, що від повної бездіяльності Марганецької поліції та Марганецької прокуратури міський голова м.Марганець О.Жадько та група «кишенькових» депутатів грабують місто, як тільки хочуть. Але наразі вони вирішили піти ще далі – вони почали рейдерувати чуже майно, при цьому не забуваючи і бюджет дерибанити.

Ось і зараз виникла дуже цікава ситуація. Всі Марганчани знають про існування ринку на Ворошилівці за адресою вул..Київська 147-а. Деякі мешканці цього району навіть торгували там своєю городиною, молоком та іншими продуктами, щоб хоч якось підзаробити додаткову копійку. І ось міський голова разом з групою «кишенькових» депутатів вирішили зробити начебто добру справу – поточний ремонт майданчику під комунальним ринком за 250 тис.грн. Але не всі знають – хто ж власник цього ринку. А ситуація дуже проста – власник ТОВ «АЗОВРІТЕЙЛ». До складу цього об’єкта входять м’ясний павільон, лабораторія, туалет, споруди та ТОРГІВЕЛЬНІ ПРИЛАВКИ!!! Але так думає власник, а не Жадько – вона разом з «кишеньковими» депутатами забрали земельну ділянку під торгівельними прилавками, торгівельні прилавки порізали та забрали напевно на металобрухт. А саме цікаве в цій історії, що кінцевим власником фірми ТОВ «АЗОВРІТЕЙЛ» є ніхто інший, як олігарх Рінат Ахметов! Так що не дивуйтесь, як що завтра хтось проснеться – а його майна нема! Як що Жадько не стидається красти у Ріната Ахметова – то всі прості мешканці міста їй взагалі до «лампочки».

05.png

04
Фото: OLX

116374102_313125230042349_8639919943831130849_n.png

01

02.png

Але це ще не все – за інформацією мешканців Жадько та її «команда» взагалі знахабніли – тепер хто хоче торгувати на ринку зобов’язані заплатити їм данину у розмірі 100 дол. США на місяць за ОДИН метр торгівельного рядку!

Ми звертаємось до Генерального Прокурора України І. Венедіктової, Міністра Внутрішніх справ А. Авакова, Голови СБУ І. Баканова з вимогою перевірити викладені факти та притягти винних до відповідальності. Також ми вимагаємо розформувати Марганецький відділ поліції та прокуратури, провести перевірку та переатестацію працівників – бо нинішній склад – це якесь організоване злочинне угрупування!

ГО «Стоп Корупції» м. Марганець
stopkor.marganets@ukr.net

Scroll to Top
Догори