На Дніпропетровщині в м.Марганець працівникам комунального підприємства не виплачують заробітну плату…

33913985834_a8dfed8e45_oЯк ми вже раніше повідомляли, до нашої організації надходять численні звернення від працівників підприємства Марганецьводоканал щодо невиплати заробітної плати за серпень. Багато працівників мають кредити, які вони не в змозі погасити через невиплату заробітної плати і за які вже нараховані відсотки.

Відповідно до статті 43 Конституції Україні, кожен має право на працю, що включає можливість заробляти собі на життя працею, яку він вільно обирає або на яку вільно погоджується. Кожен має право на належні, безпечні і здорові умови праці, на заробітну плату, не нижчу від визначеної законом. Право на своєчасне одержання винагороди за працю захищається законом.

Але Конституція України це не закон для мера Жадько, заступника мера Приймака та керівника Марганецького водоканалу Ваданова. Станом на 2 жовтня 2020р. заробітна плата за серпень працівникам НЕВИПЛАЧЕНА! Частині працівників виплатили лише 50 відсотків! Але зі шпальт місцевих провладних ЗМІ ллється хвалебна інформація як все добре на підприємстві завдяки меру Жадько та її команді. На звернення працівників на гарячі лінії відповіді надаються про якісь об’єктивні причини та скрутне становище! Так де ж правда ? Борги нарощуються, заробітна плата не виплачується, матеріали не закуповуються… У нас запитання – де ж гроші???

120613674_767967167383446_6617996388225471002_n

Ми впевнені, що вже 25 жовтня Марганчани нададуть оцінку вашої діяльності і тоді ви дійсно відповісте за все перед громадою і Законом.

Марганецький осередок ГО «Стоп корупції» офіційно звертається до генерального прокурора України Ірини Венедіктової, міністра МВС Арсена Авакова, до голови СБУ Івана Баканова, Т.в.о. Голови Державної служби України з питань праці Віталія Сажієнко перевірити викладені факти та притягти винних до відповідальності.

ГО «Стоп Корупції» м. Марганець
stopkor.marganets@ukr.net

Scroll to Top
Догори