Марганецький журналіст «СтопКору» Садиков отримав подяку від міського голови

sadykov3 червня міський голова Марганця Геннадій Боровик привітав журналістів із професійним святом. Регіональний журналіст ІА «Стоп корупції ТВ» Володимир Садиков отримав від очільника міста подяку. Про це повідомляють у місцевому осередку «Стоп корупції».

Марганецький журналіст Володимир Садиков отримав Подяку від міського голови. Фото: СтопКор

У четвер, 3 червня, напередодні дня журналіста України у Марганці привітали представників засобів масової інформації. З нагоди професійного свята міський голова подякував представникам ЗМІ за їхню роботу.

sadykov3

Марганецький стопкорівець Володимир Садиков отримав подяку «за сумлінну працю і високий професіоналізм та вагомий внесок у розвиток засобів масової інформації м. Марганець» від міського голови міста.

sadykov2-1536x1023

Зазначимо, Садиков – відомий у Марганці журналіст і громадський діяч. Зі «Стоп корупцї» він співпрацює з 2016 року. Він проводив гучні розслідування щодо фактів корупції та розкрадання місцевого бюджету за часів мера Жадько, фільмував засідання сесій міської та Дніпропетровської обласної ради, засідання виконавчого комітету.

Непримирима громадська позиція Садикова та його розслідування дратували тодішню корупційну владу та стали причиною нападу на нього 28 квітня 2017 року.

Журналіста побили майже на очах у доньки. За фактом нападу триває слідство.

«Раніше влада вітала зі святом по-іншому», — пожартували марганецькі стопкорівці.

Зазначимо, 27 травня заступник міського голови Марганця та координатор регіонального підрозділу ВГО «Стоп корупції» Роман Лук’яненко став депутатом Марганецької міської ради.

Джерело: Інформаційний портал «СтопКор»

Scroll to Top
Догори