Навіщо отвір у трубі пилососа: відповідь вас дуже здивує

Пилотяг – це незамінний предмет у будинку з видалення бруду та пилу. Але чи ідеально ви керуєте цим побутовим приладом? Ви, мабуть, помічали отвір, розташований на кінці його ручки.

Навіщо він зроблений розповіли у виданні Sante Plus.

Навіщо отвір у ручці пилотяга?

Маленький отвір знаходиться завжди в шлангу класичного пилотяга. Ми так звикли до цього, що часто його не помічаємо. Однак його присутність там невипадкова.

Як правило, більшість людей використовують його для керування потужністю всмоктування, і це працює. Однак виробники пилотягів розробили його для іншої функції: цей отвір у трубі в основному призначений для мінімізації ризику перегріву двигуна пилотяга, що дозволяє уникнути його загоряння.

Як прочистити шланг пилосмока?

Як і будь-яке інше побутове обладнання, цей пристрій необхідно обов'язково чистити, щоб він функціонував якнайкраще і прослужив довгий час. Якщо ви не чистите трубу регулярно, вона може засмітитися, і це може завдати великих збитків. Тому важливо часто чистити її, використовуючи правильні продукти.

Ось кроки, які необхідно виконати для безпечного та ефективного чищення пилососа:

Зніміть вакуумний шланг з пилотяга (це зовнішня трубка, яка з'єднується з каністрою або мішком).

Витягніть кінець шлангу з основи пилотяга та зніміть інший кінець з основного корпусу.

Якщо цей шланг загвинчується, відгвинтіть його, перш ніж знімати з приладу. Помістіть шланг на поверхню після того, як ви його зняли. Проштовхніть тонку паличку через трубу, щоб вибити великі засмічення.

Читайте також, чому коти насправді бояться пилососа.

Крім того, ми писали, яке сміття не можна збирати пилососом, щоб не пошкодити пристрій

Scroll to Top
Догори