Головне гасло Марганецької влади — це постійна БРЕХНЯ!

Як ми раніше зазначали в наших публікаціях, влада ніяк не хоче бути єдиним цілим з громадою. Прозорість, про яку розповідає мер, зовсім не відповідає дійсності.

Що ж відбувається насправді? Чи можна отримати відповідь від влади стосовно тих чи інших дій і в який термін?! Ми вирішили перевірити цю інформацію.

Через сайт «Доступ до Правди» для надсилання електронних запитів розпорядникам інформації відповідно до Закону “Про доступ до публічної інформації”, містяни звернулися до Марганецької міської влади стосовно ремонту по вул. Кленова, 133 (у минулому вул. 40 років Жовтня).

Screenshot_2018-07-09 Капитальный ремонт - запит до Марганецька міська рада
Марганецкий очевидец

Спочатку надійшла відповідь від заступника мера Маргацької, що вони можуть надати інформацію тільки впродовж 20 робочих днів.

attachment 01
Марганецкий очевидец

Але згідно ЗАКОНУ УКРАЇНИ Про доступ до публічної інформаціїСтаття 20. Строк розгляду запитів на інформацію, ми бачимо іншій термін розгляду.

Screenshot_2018-07-09 Про доступ до публічної інформації від 13 01 2011 № 2939-VI
Марганецкий очевидец

А потім, вони надіслали відмову.

attachment 02
Марганецкий очевидец

Питання, що Ви робили цілий місяць?! Невже посадові особи Марганецької міської ради не знають стосовно ситуації навколо будинку, за адресою вул. Кленова, 133 чи умисно прикривають інформацію задля того, щоб вкрасти?? І ось ми знайшли цю інформацію на сайті Prozorro

Screenshot_2018-07-09 Послуги з інженерного проектування розробка проекту Капітальний ремонт житлового будинку № 133 по вул[...]
Марганецкий очевидец

Джерело скріну: Послуги з інженерного проектування: розробка проекту «Капітальний ремонт житлового будинку № 133 по вул. 40 років Жовтня в м. Марганець Дніпропетровська обл.»Так само стосовно справи щодо структури тарифу на вивіз сміття.

Screenshot_2018-07-09 Структура тарифу на вивіз сміття - запит до Дніпропетровська обласна державна адміністрація
Марганецкий очевидец

І знову термін 20 робочих днів, а потім відмова, але ми все одно знайшли це рішення.

Рішення-733
Марганецкий очевидец

Тобто коли б не звернулися Марганчани до влади, то вона постійно бреше та відмовляє їм, а якщо містяни починають висловлювати свою думку або вимагати виконувати закон, мер Жадько заявляє, що вони всі продажні… Ось таке справжнє ставлення до тих, хто дійсно вірив, що Олена Жадько порядна людина, вчитель історії та директор школи, виявилась справжнісіньким пройдисвітом та брехухою, якій на всіх начхати…

1-14-690x460
Марганецкий очевидец

Марганецький осередок ГО «Стоп корупції» буде і надалі спостерігати за розвитком подій та інформувати містян…

ГО «Стоп Корупції» м. Марганець

stopkor.marganets@ukr.net

(066) 634 86 82

Scroll to Top
Догори