Жадько повела себе по-хамськи, а відповідати буде інша людина – подробиці

ЖадькоВ той час, коли на території України запроваджено карантин, а на території Дніпропетровської області режим надзвичайної ситуації – міський голова О.Жадько проводить відкриття об’єктів, діяльність яких може загрожувати життю та здоров’ю громадян.

Так 24 березня 2020 року, під час дії режиму надзвичайної ситуації, мер Жадько на службовому автомобілі разом з онукою приймала участь у відкритті так званого “цілющого джерела”. Якість води в даному джерелі не відома, з яких водоносних горизонтів це джерело – теж не відомо, обстеження та висновків Державної санітарно-епідеміологічної служби теж нема – але для піару мера це не перепони!

Крім того, перебуваючи на території селища Іллінка службовий автомобіль, яким постійно пересувається Жадько.О.А., заїхав на територію приватного домогосподарства. На зауваження власника домогосподарства мер та її водій Попов Г. відреагували хамством у бік власника домогосподарства, через що стався конфлікт. На місце події були викликані працівники Національної поліції. Але з наших джерел стало відомо, що замість того, щоб притягнути мера Жадько до відповідальності за порушення карантину – за вказівкою керівника Марганецької прокуратури Бажанюка В.В. – на догоду меру будуть притягувати до відповідальності власника домогосподарства за дрібне хуліганство!

Ми вимагаємо від керівника Марганецької прокуратури Бажанюка В.В. та від керівника Марганецької поліції притягнути Жадько О.А. до адміністративної відповідальності за порушення умов карантину! З цього приводу ми обов’язково звернемось до Генерального Прокурора України Венедиктової І.В. та до міністра МВС Авакова А.Б. з вимогою провести перевірку цих фактів та притягнення цих горе-керівників до відповідальності.

ГО «Стоп Корупції» м. Марганець

stopkor.marganets@ukr.net

Scroll to Top
Догори