Обстріли Херсона: РФ атакувала громадський транспорт, є жертва та поранений

Російські війська продовжують бити Херсоном. Так, під обстріл потрапив Корабельний район та громадський транспорт, є жертва та поранений.

Детальніше – у матеріалі РБК-Україна.

Під час підготовки матеріалу використовувалися джерела: Facebook голови Херсонської ОВА Олександра Прокудіна, Telegram-канал голови МВА Романа Мрочка.

Обстріл Корабельного района

Зранку російська армія бʼє по Корабельному району Херсона. Внаслідок чергового обстрілу постраждали двоє херсонців – чоловік загинув, жінка отримала поранення.

"Травми, несумісні з життям, отримав 68-річний чоловік. На момент ворожого удару він знаходився у будівлі", – розповів голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін.

Крім того, за його даними, до лікарні каретою "швидкої" доставили 54-річну жінку.

"У неї – вибухова травма та уламкове поранення чола і стегна. Потерпілій надають допомогу", – додав очільник адміністрації.

Автобус під обстрілом

Крім того, у Херсоні вчергове під ворожий обстріл потрапив громадський транспорт.

"В автобусі вибиті вікна. Про поранених не повідомляється. Інформація уточнюється", – розповів голова Херсонської МВА Роман Мрочко.

Обстріли Херсона

Херсон та населені пункти, розташовані на правому березі Дніпра, постійно перебувають під обстрілами, попри те, що Херсон був звільнений від окупації у листопаді 2022 року.

Питання з обстрілами Херсона зараз стоїть настільки гостро, що на недавній Ставці під керівництвом президента України Володимира Зеленського було прийнято конкретні рішення щодо захисту Херсона.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

Scroll to Top
Догори