На Дніпропетровщині мер заборонила лікарям говорити про коронавірус – активісти

Screenshot_2020-03-20 На Дніпропетровщині мер заборонила лікарям говорити про коронавірус – активісти СтопКор - корупція, х[...].png Мер міста Марганець, що на Дніпропетровщині, Олена Жадько приїхала до однієї з лікарень міста та під загрозою звільнення заборонила лікарям обговорювати тему коронавірусу. Про це розповів місцевий активіст ГО «Стоп корупції» Сергій Хникін.

«У місті, особливо в лікарнях – тотальний дефіцит масок. Те ж саме стосується й ліків. Тому на вулицях маски носять близько 10% перехожих. Кошти на це міська рада не виділяла, а до лікарні приїжджала мер Олена Жадько і заборонила лікарям будь-які розмови на ці теми під загрозою звільнення», – розповів активіст.

За словами активіста, тестів у місті теж немає, а організації проводять дезинфекцію власними силами.

«У супермаркетах полиці спустошені, харчі можна знайти лише в маленьких магазинчиках. Очільниця міста зачинилася у виконкомі й туди нікого не пускають. Загалом, місто та організації намагаються викручуватись самі. Мені, наприклад, наказали контролювати температури в працівників – а термометрів немає. Буду їх напевне в «лобик» цілувати», – пожартував Хникін.

Screenshot_2020-03-20 На Дніпропетровщині мер заборонила лікарям говорити про коронавірус – активісти СтопКор - корупція, х[...](1).png

Зазначимо, це не перша скарга на місцевого мера. Користувачі соцмереж почали викладати фотожаби, порівнюючи саму очільницю міста із коронавірусом.

Джерело: Інформаційний портал «СтопКор»

Scroll to Top
Догори