У Марганець забрали людину з Дніпра, яка повернулася з Латвії

Aerial view to Riga24 березня 2020 року вночі з Києва у 21-шу опорну лікарню м. Дніпра було доставлено 55 осіб, що прибули поїздом з Риги.

Обласна рада забезпечила трансфер людей, що прибули з Прибалтики, з Києва до Дніпра.

Серед них були мешканці також міст та областей: Запоріжжя, Харкова, Нікополя, Марганця, Кривого Рогу – всі вони доставлені за місцем проживання трансфером, що надала їх місцева влада.

Стосовно мешканців Дніпра, міською владою в односторонньому порядку будо прийнято рішення залишити людей в обсервації.

Рішенням Обласного державного санітарного лікаря на засіданні в Обласному департаменті охорони здоров’я був встановлений режим самоізоляції для цих людей. Згідно наказу МОЗ, який дозволяє у разі відсутності клінічних проявів хвороби, передбачити режим самоізоляції для громадян та динамічний догляд за ними.

Наголошуємо!
Приймати рішення щодо карантинних заходів – це компетенція обласної санітарно – епідеміологічної станції. Це не вирішує мер, губернатор чи рада.

Обласна рада забезпечила окремим трансфером дітей, які перебували на навчанні за кордоном. Діти передані батькам під їх відповідальність в режим самоізоляції

Також очікується черговий трансфер з Києва людей, що прибуватимуть потягом з Польщі.

Джерело: Дніпропетровська обласна рада

P.S. Цікаво, а яке саме рішення прийняла місцева влада Марганця. Чи знаходиться людина в обсервації і коли буде офіційний коментар мерії з цього приводу?!

Scroll to Top
Догори