На Дніпропетровщині працівникам стратегічного підприємства не виплачують зарплату…

DSC_0070
Марганецкий очевидец. Фото: Володимира Садикова

25.04.2019р. відбулася чергова сесія Марганецької міської ради, на якій була спроба мера Жадько разом із посіпаками-депутатами прийняти до комунальної власності міста КП “Марганецьке виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства” разом із багатомільйонними боргами, аби його розграбувати.

Наступного дня, 26.04.2019 р. Статут “Про прийняття КП “Марганецьке виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства” з корупційними пунктами все ж таки прийнято…

Після цього рішення наше місто забрало до себе майже 50 мільйонів гривень боргу.

І ось нещодавно, а саме 02.03.2020 року з’явилося Рішення Господарського суду Дніпропетровської області про примусове погашення боргу за електроенергію на суму 6,78 мільйона гривень за перший квартал 2019 року.

Наразі, за інформацією працівників, ситуація на підприємстві значно гірша – їм не виплачують заробітну плату.

Про це у загальнодоступній групі “Марганецкий очевидец” у Facebook написала Тетяна Дарк:

Screenshot_2020-03-28 (6) Марганецкий очевидец.png

СтопКор міста Марганець звертаться до президента України Володимира Зеленського створити робочу групу, щодо критичної ситуації на стратегічному підприємстві та притягти до відповідальності винних осіб, причетних у поступовому збанкрутінні і прийняти відповідний указ для переводу у державну власність КП, щоб уникнути соціальне обурення.

ГО «Стоп Корупції» м. Марганець

stopkor.marganets@ukr.net

Scroll to Top
Догори