На Дніпропетровщині міський голова робить собі піар за рахунок інших…

strlba У провладній газеті “Шахтар Марганця” надрукували брехливу статтю про чергову допомогу з боку мера Жадько і депутатів Дніпропетровської облради Кравченка і Коломойця спортсмену Глебу Кігітову, що хлопцю начебто придбали спортивну зброю.

Про це у загальнодоступній групі МАРГАНЧАНЕ у Facebook повідомила родичка спортсмена – Ганна Теренкова.

“Хотілося б порадіти, надрукували в газеті….. якщо б не одне АЛЕ. На зазначеному чемпіонаті Гліб дійсно виступав з новою зброєю, тільки купував він його НА СВОЇ гроші, ніхто не давав ні копійки!!! Щоб ви розуміли, спортивна зброя стоїть, приблизно, як автомобіль.
У минулому році Гліб виступав на змаганнях в Люксембурзі, там він скаржився, що зброя його сильно підводить, потрібно купувати нове. І результат був невисоким. Так ось, хлопець сам накопичив, позичив у тренера, тому що не вистачало, але все ж купив собі пістолет і в цьому році став чемпіоном!
А тепер скажіть, де етика журналіста, де, нарешті, людська гідність так нахабно людям брехати, що зброя куплена за підтримки мера і дніпропетровських депутатів?! Давайте тепер до кожної новини додавати: “Сонце зійшло (дощ пішов/пройшов, п’ятниця настала та інше) завдяки ініціативі та підтримці мера і депутатів!”
Я не знаю, хто така Оксана Бондаренко і під чиє диктування вона писала цю нісенітницю. Але ганьба таким журналістам”,
– розповіла Теренкова.

Screenshot_2020-07-14 (2) анна теренкова — поиск на Facebook.png

87451706_2606470902784885_3750022708771946496_o

Читайте також: Стрельба пулевая. ЧЕ-2020. Кигитов выиграл золото в стрельбе из пистолета

Це неодноразовий випадок, коли містяни помічають брехливу інформацію з боку голови Марганця її оточення через провладне ЗМІ і не тільки.

Тож постійно перевіряйте будь-яку інформацію, щоб правильно робити висновки.

Scroll to Top
Догори