Про те, як щури почали бігти з корабля “Олена Ж.”

Марганецкий очевидец

 

Screenshot_2018-10-17 (1) Новини м Марганець та Січеславщини (1)

І ось виникає питання, якщо пан Соловйов на суді заявив, що він не винен у хабарництві тоді, чого він забажав покинути цю посаду, яка як ми бачимо за декларацією ЄДИНИЙ ДЕРЖАВНИЙ РЕЄСТР ДЕКЛАРАЦІЙ; ЄДИНИЙ ДЕРЖАВНИЙ РЕЄСТР ДЕКЛАРАЦІЙприносить добру заробітну плату у місті де взагалі відсутнє нормальне працевлаштування і всі виїздять на заробітки?!

Screenshot_2018-10-17 Перегляд декларації ЄДИНИЙ ДЕРЖАВНИЙ РЕЄСТР ДЕКЛАРАЦІЙ(2)
Марганецкий очевидец

І друге – може те що він просто захотів не чекати апеляційного рішення та поїхати кудись за “порєбрік”, щоб уникнути покарання.

Znimok-ekrana-2018-10-08-o-15.57.00
Єгор Соловйов

Наступна, хто має піти у відставку, це його спільник за злочином – Дуплій Л.М., яка поки що займає посаду заступника міського голови пані Олени Ж. По ходу щури починають бігти з корабля, який ось-ось піде під воду!

Znimok-ekrana-2018-10-08-o-15.56.57
Олеся Дуплій

Нагадаємо 24 вересня 2018 року, Марганецьким судом був оголошений вирок у справі, яка тягнулась два роки, за отримання неправомірної вигоди (хабара) високопосадовцями Марганецької міської ради, а саме заступнику міського голови Дуплій Л.М. та начальнику відділу землекористування та екології Соловйова Є.Ф., визнано винними та призначено позбавлення волі по 6 (шість) років з конфіскацією майна й відсторонення від займаних посад на 3 (три) роки.

За інформацією інсайдерів – пан Соловйов та пані Дуплій порушують накладений Марганецьким судом домашній арешт, а саме з 21:00 до 06:00, тому вимагаємо від начальника Марганецького відділу поліції пана Дмітрієва перевірити це та звітувати перед громадою нашого міста

Марганецький осередок ГО «Стоп корупції» буде і надалі спостерігати за розвитком подій та інформувати містян.

ГО «Стоп Корупції» м. Марганець

stopkor.marganets@ukr.net

(066) 634 86 82

Scroll to Top
Догори